U bent hier:   Home  >  Raamdecoratie  >  Binnenzonwering

Luxaflex   -   Bece   -   Verosol   -   Decoline   -   Ado   -   Eijffinger   -   Gardisette   -   Casamance   -   Camengo   -   Top Point   -   Kendix

Binnenzonwering

Binnenzonwering, is de meeste trendgevoelige vorm van zonwering, het maakt deel uit van de architectuur en de inrichting binnen.

Naast bovenstaande eisen, moet het vaak ook de warmte weren, een ruimte donker maken, of zorgen dat er probleemloos op beeldschermen gekeken kan worden. Voor iedere wens dus weer een andere oplossing. Bij ons als Luxaflex inspirationdealer, vindt u die oplossing!

Wat zijn die oplossingen:

De jaloezie, vanzelfsprekend in aluminium, met lamellen van 16, 25, 35 of 50 mm breed, ook te verkrijgen met het ouderwetse ladderband, dit ladderband staat ook zeer fraai op de horizontale houten jaloezie, welke zelfs in breedtes tot 68 mm te koop zijn.

De verticale jaloezie geeft een strak lijnenspel van licht en schaduw, dat doorloopt van het raam in de leefruimte.

Een plisse of duette, modern en functioneel, geplisseerde stof, te verkrijgen in 4 dichtheden, voor de juiste sfeer, maar er is meer, deze producten zijn te leveren in bottom-up/top down, wel daglicht, maar toch privacy, wij laten u graag in onze showroom zien hoe dit in de praktijk werkt.

Rolgordijnen zijn door de nieuwste technieken, van fabrikant Luxaflex, zelfs in 900 kleuren te koop, zelfs met patronen in grote en kleine uitvoering, u krijgt echt u eigen sfeer, en is dit niet voldoende dan printen wij toch uw eigen foto erop!

Vouwgordijnen, in opmars de laatste jaren, vaak makkelijk te wassen, bieden veel privacy, verkrijgbaar met niet alleen baleinen aan de achterkant, maar ook aan de voorkant, evt, weer afgewerkt met een andere kleur.